Nieuws
486235
Nieuws

In het nieuws

Single vader vraagt dochter op ontroerende wijze ten dans

“Dat ik haar vader ben, betekent nog niet dat ik er automatisch vanuit ga dat ze een date met me wil. Je vraagt een dame op date steeds weer alsof het de eerste keer is.” Met die woorden besloot Jason Garmon zijn dochter Skylar mee te vragen naar een aanstaand vader-dochter feest.

De ontroerende beelden van het moment suprême gaan inmiddels viraal via de Facebook pagina van papa Jason. Wij snappen wel waarom…

Als Jason lucht krijgt van de vader-dochter dans die binnenkort gehouden wordt, besluit hij alle zeilen bij te zetten en zijn dochter te vragen op een manier die volgens hem gepast is: met alles erop en eraan.

Belangrijkste vrouw in mijn leven

“Het doet er niet of het om je dochter, vriendin of echtgenote gaat: de dag waarop je niet meer probéért, is de dag dat je haar kwijtraakt.  Ik wilde altijd al zoiets doen voor ene vrouw, maar realiseerde me dat de meest belangrijke vrouw die deze aandacht verdient, al aan mijn zijde staat!”

Rest ons alleen nog de vraag…zegt zijn dochter ‘ja’?

“P.S. – Ze heeft ‘ja’ gezegd!”

Gelukkig maar…

  (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));