Nieuws/Nieuws

Horen, zien en meepraten: tv tip

Bling Bling: Roy Donders is terug

Door door Ronneke van Genugten

Journaliste Ronneke van der Genugten tipt elke dag een programma dat je niet mag missen. Vandaag is dat het programma van Roy Donders!

Ja hoor, daar is ie-weer. Roy Donders. Hechte familiebanden zijn opnieuw terug te vinden in de Tilburgse volkswijk Broekhoven. De familie Donders heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten en vooral Roy heeft wilde plannen. Zijn glitterimperium moet worden uitgebreid met een nieuwe bling bling kledinglijn die de stylist landelijk in de markt wil zetten. Dit paillettenproject bezorgt de familie en vriend Marvin de nodige kopzorgen, want zoals gebruikelijk pakt Roy het weer groots aan en stopt hij zijn hele vermogen in de kledinglijn. Als hij de kans krijgt om de kledinglijn in Turkije te laten produceren, reist hij samen met zus Rian af naar Istanbul. Zoals wel vaker bij Roy, lopen de zaken compleet anders dan gepland. 

RTL 5, 20.30 UUR

Heb jij al een Donders-pak in je kast liggen?

Over Ronneke

Televisiekijken, boeken lezen en naar muziek luisteren als dagelijkse job. Wie wil dat niet? Journaliste Ronneke van der Genugten geniet van deze droombaan. Gelukkig deelt ze die bevindingen nu ook dagelijks met ons op VROUW.nl!

De wekelijkse VROUW nieuwsbrief in je inbox? Schrijf je in >>

Lees meer over