Nieuws
488909
Nieuws

Wat staat er vandaag in VROUW?

Michelle (22) zit op de vrachtwagen

GEEN - Elke maandag en woensdag heeft VROUW een vast katern in De Telegraaf: boordevol catwalknieuws, persoonlijke verhalen van de vrouwen in het nieuws en columns van vaste gezichten Jeffrey Wijnberg en Catherine Keyl. Nu ook op VROUW.nl: een blik op alles wat je vandaag op onze pagina's terugleest.

Truckersmeisje zoekt avontuur

'Snel even’ het grootrijbewijs halen om mee te kunnen doen aan een spannend avontuur door de outback van Australië. Michelle Lam (22) uit Woudenberg is een van de truckers die dezer dagen het materieel vervoeren van het Solar Team Twente, dat momenteel meedoet aan de World Solar Challenge, de tweejaarlijkse 'Formule 1-race’ voor bolides op zonne-energie.

Lees hier het hele verhaal >>>

Lachen om angst

 

Lachen om paniekaanvallen, kan dat? Cabaretier Marjolijn van Kooten vindt van wel. Zelf weet ze immers precies hoe het is om zo bang te zijn dat je je huis niet meer uit durft. Samen met psychiater Bram Bakker staat zij vanaf donderdag op de planken met de theatertour Geen paniek.

Lees hier het hele verhaal >>>

Vrouw praat met smaakexpert Bob Cramwinckel

"Smaak zit tussen de oren, letterlijk en figuurlijk. Bewustzijn speelt daarbij een grote rol. Je vooroordelen over een bepaald product kunnen onbewust bepalen of je iets wel of niet lekker vindt. Je proeft zoals je denkt dat het zal zijn, daardoor vind je misschien al bij voorbaat een A-merk lekkerder dan een B-merk."

Lees hier het hele interview met Bob >>>

Jeffrey Wijnberg

 

Vriendschap is mooi. Tenminste, het woord alleen al klinkt veelbelovend. Maar de praktijk maakt de belofte die vriendschap heet, zelden waar. Want op termijn is er altijd wel één van de twee die zich tekort gedaan voelt. En dan kan zelfs de hechtste band door één enkel incident als een kaartenhuis in elkaar storten.

Lees hier de hele column van jeffrey >>>

Meepraten over het nieuws in VROUW in De Telegraaf? Dat kan altijd! Laat hieronder je reactie achter.