Nieuws/Vrouw

Horoscopen

Deze tas past bij jouw sterrenbeeld

Door door redactie VROUW

GEEN - Ga jij voor een enorme shopper of hou je het juist liever bij een klein en compact tasje waar je alles in kunt vinden? Dit kan wel eens te maken hebben met de sterren.

De clutch

Als Maagd of Schorpioen ga je graag voor een mooie clutch. Lekker compact en klein om zo het overzicht te bewaren. Als Maagd of Schorpioen ben je erg perfectionistisch en je houdt ervan om het overzicht te hebben. De clutch is dus voor jou gemaakt!

Handtas

Een heerlijke handtas: niet te groot, niet te klein. Gewoon precies goed! Deze tas is perfect voor de Weegschaal die graag de balans houdt en voor de Leeuw. Leeuwen zijn namelijk dol op controle en willen precies genoeg spullen mee hebben. Een clutch is daar te klein voor en een shopper te groot. Dan ga je dus voor een handtas!

Shopping bag

De grote shopper, je kunt er écht van alles in kwijt zonder dat je moet nadenken of het wel past. Ideaal voor jou, je weet maar nooit in welke situatie je wat nodig hebt. Ram en Tweelingen kunnen hun lol op met een shopper!

Schoudertas

Ben jij een Waterman? Grote kans dat je voor een schoudertas gaat. Je bent een echte twijfelkont en kunt eigenlijk helemaal niet kiezen of je nou voor die compacte handtas gaat of juist die enorme shopper. Dan maar de middenmoot: een schoudertas.

Laptoptas

De laptoptas is gemaakt voor de echte zakenvrouwen onder de sterrenbeelden: de Stier en de Steenbok. Jullie houden van controle: lekker veel vakken waar je je agenda en oplader van je laptop kunt bewaren.

Sporttas

De sportieve Boogschutter gaat voor een handige sporttas. Je bent vaak in de sportschool te vinden en dan is zo’n grote sporttas ook ideaal voor jou. Handdoek erin en gaan!

Rugzak

Als Kreeft ga je voor ultiem comfort en daarom kies je voor een rugzak. Geen gedoe met al dat gesjouw, je gooit hem gewoon op je rug en hebt er geen omkijken meer naar. En ook de vissen onder de sterrenbeelden vinden dit heerlijk!

Lees meer over