Nieuws/Nieuws

Horoscopen

Welke kleur past bij jouw sterrenbeeld?

Door door redactie VROUW

Rood, groen, blauw of misschien zelfs paars? Ontdek welke kleur het beste bij de kenmerken van jouw sterrenbeeld past.

Tweelingen

Jeugdig, dat zijn de meeste Tweelingen. Ze zijn openhartig en intellectueel en houden van alle nieuwe dingen die op hun pad komen. Groen is daarom de kleur voor de tweelingen: jeugdig en vol energie.

Kreeft

Hoewel je als Kreeft op het eerste gezicht soms saai lijkt, ben je van binnen juist heel creatief. Paars is daarom echt iets voor jou. Het past bij je fantasierijke karakter en je creativiteit, maar ook bij de overgevoeligheid die je soms ervaart.

Leeuw

De koning van het dierenrijk en van de sterrenbeelden: de Leeuw. Daar past geen andere kleur bij dan koninklijk rood. Je liefdevolle karakter en warmte weerspiegelen die kleur als geen ander.

Maagd

Blauw past heel goed bij de Maagd. Het liefst lichtblauw, omdat je altijd heel keurig en ijverig bent. Ook je bescheidenheid, die je vaak siert, en je geordendheid schreeuwen de kleur blauw. Een nette en mooie lichte kleur, dat is typisch iets voor jou.

Weegschaal

Zeg je Weegschaal, dan zeg je de kleur roze. De kleur van romantiek en charme, maar ook van tederheid. Die eigenschappen zijn jou op het lijf geschreven, vandaar dat de kleur roze goed bij jouw karakter past.

Schorpioen

Je hebt heel veel passie en gaat doelgericht te werk in het leven. Bovenal ben je zeker van je zaak en heb je een diepzinnige persoonlijkheid. De kleur die bij jouw passie en sprankelende persoonlijkheid past, is daarom goud.

Boogschutter

Levenslustig, dat ben jij. Je bent vaak goedgehumeurd en eeuwig positief. Geel straalt energie uit en maakt anderen vrolijk en is daarom echt jouw kleur.

Steenbok

Net als de maagd siert de kleur blauw je heel erg. Het past namelijk goed bij je zachte karakter, het vele geduld dat je hebt en je voorzichtigheid. Wat dat betreft is lichtblauw typisch steenbok, maar krachtig donkerblauw past ook goed bij de ambitieuze trekken die je hebt.

Waterman

Tweelingen en Watermannen hebben veel dezelfde eigenschappen (eerlijk, trouw, altijd vriendelijk), vandaar dat licht- en donkergroen ook bij de Waterman past.

Vissen

Als Vis heb je een grote fantasie en ben je heel gevoelig. Een zachte paarstint, zoals lila, is daarom jouw kleur. Ook je dromerigheid en creativiteit passen goed bij lila of donkerpaars.

Ram

Je bent avontuurlijk en zit meestal vol energie. Je gaat geen uitdaging uit de weg. Daarom past de kleur oranje goed bij je. Vooral een warme tint oranje siert de ram. Zo lijk je nog krachtiger en zelfverzekerder.

Stier

Net als de Leeuw ben je heel warmhartig. Ook hou je van gezelligheid. De kleur rood past daarom goed bij je. Vooral een warme donkerrode kleur, zoals bordeaux, is helemaal jouw ding. Die kleur draag je daarom ook graag in het najaar.

De wekelijkse VROUW nieuwsbrief in je inbox? Schrijf je in >>

Lees meer over