Nieuws
491414
Nieuws

Dolfje Weerwolfje de Musical van start in attractiepark

Primeur voor Julianatoren

Dolfje Weerwolfje is een splinternieuwe spannende musical, gebasseerd op de succesvolle kinderboekenreeks van Paul van Loon, is vanaf 16 oktober te zien in Julianatoren. Dit attractiepark heeft de primeur en geeft tot en met 1 november (m.u.v. 26 oktober) drie shows per dag.

De musical gaat over Dolfje: een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel, gewoon... Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. Dolfje verandert. In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeie twee punt-oren en hij krijgt een witte staart. Dolfje is een weerwolf! Het jongetje zal moeten leren leven met het feit dat hij in de dagen rond volle maan verandert in een weerwolf. En dat zet zijn hele leven op zijn kop! Hoe zullen Timmie en zijn ouders reageren? En wie is toch die vreemde man die om de haverklap overal opduikt?

 

Paul van Loon signeert

Op woensdag 21 oktober komt Paul van Loon signeren direct na de voorstelling van 14:30 uur. Boeken van Dolfje Weerwolfje zijn verkrijgbaar tijdens de signeersessie. Uiteraard mag je ook je eigen boek meenemen om te laten signeren.

Meer informatie over Dolfje Weerwolfje bij de Julianatoren is te vinden op www.julianatoren.nl