Nieuws
492217
Nieuws

Horen, zien en meepraten: tv tip

The Bold and the beautiful met Ferry Doedens

Journaliste Ronneke van der Genugten tipt elke dag een programma dat je niet mag missen. Vandaag is dat The Bold and the beautiful met Ferry Doedens.

Ferry Doedens kan duidelijk een potje breken bij zijn fans. Wellicht heeft zijn openheid over zijn drugsprobleem ervoor gezorgd dat hij omhelsd wordt, in plaats van met de nek aangekeken. Het jonge talent maakt zelfs in Amerika furore. Vorig jaar schreeuwde de soapster het al van de daken, nu kunnen we eindelijk zien hoe de acteur zich redt op de set van The Bold and the beautiful. Doedens hoefde er overigens niet voor naar Los Angeles. De opnames, die tot en met woensdag te zien zijn op RTL 8, vonden plaats in Amsterdam. Doedens speelt een pr-man, die het management van Forrester Creations door de hoofdstad begeleidt. Nog een Nederlands tintje: op de achtergrond horen we het deuntje van zanger Nielson, ’Sexy als ik dans’.

RTL 8, 18.00 UUR

Over Ronneke

Televisiekijken, boeken lezen en naar muziek luisteren als dagelijkse job. Wie wil dat niet? Journaliste Ronneke van der Genugten geniet van deze droombaan. Gelukkig deelt ze die bevindingen nu ook dagelijks met ons op VROUW.nl!

De wekelijkse VROUW nieuwsbrief in je inbox? Schrijf je in >>