Nieuws/Nieuws

Horoscopen

Welke wereldstad past bij jouw sterrenbeeld?

Door door redactie VROUW

GEEN - Romantisch wandelen door de straten van Parijs of skydiven in Kaapstad? Deze stad past perfect bij jouw sterrenbeeld.

Tweelingen

Dynamisch en intelligent, dat zijn tweelingen. Een stad als Berlijn is daarom heel geschikt voor dit sterrenbeeld. De stad ademt geschiedenis, maar is tegelijkertijd ook modern. Musea en nachtclubs afwisselen? Dan kun je je hart hier ophalen.

Kreeft

Van kunst, literatuur en toneel kun je geen genoeg krijgen. De stad waar jij je thuisvoelt, is daarom ook Amsterdam. Het Rijksmuseum, de vele tentoonstellingen en voorstellingen waar je naartoe kan.. als kreeft vind je dat heerlijk.

Leeuw

Leeuwen zijn zeer ruimdenkend en willen graag hun horizon verbreden. Waarom alleen de standaard steden in Europa bezoeken als er wereldwijd nog zoveel meer te beleven is? Daarom kiest de leeuw liever niet voor Parijs, London of Rome. Eerder voor het Letse Riga. Kom maar op met dat avontuur!

Maagd

Milaan is het helemaal voor de maagd. Als trendsetter pur sang, kun je natuurlijk geen genoeg krijgen van al die mooie winkels. Met een tas vol inspiratie (en tja, een nieuwe garderobe) vertrek jij weer naar huis.

Weegschaal

Zeg je romantiek, dan zeg je weegschaal. Rome is dé plek voor weegschalen. Niet alleen vanwege de romantische setting, maar ook vanwege de ongelooflijke architectuur. Toch, artistieke weegschaal? Musea bezoeken en mooie gebouwen op de foto zetten, vind je daarom ook veel leuker dan uren door de grootste winkelstraten slenteren.

Schorpioen

New Delhi. De hoofdstad van India sluit als een tweede huid bij je aan, schorpioen. Een stad vol mysterie, dat is precies waar schorpioenen naar op zoek zijn. Ook naar jezelf op zoek gaan en een diepere betekenis geven aan het leven, is typisch iets wat bij jou past.

Boogschutter

Je hecht veel waarde aan je vrijheid. Liefst zou je altijd op reis zijn, boogschutter. Amerika sluit naadloos bij je karakter aan. Het liefst vlieg je naar Los Angeles om tot rust te komen op het strand, maar het bruisende New York trekt je ook. Nieuwe projecten beginnen in Amerika… stiekem droom je er van.

Steenbok

Weekendje Londen? Dat past prima bij de steenbok. Jij houdt ervan om nieuwe dingen te ontdekken in deze wereldstad en uren door musea te slenteren. Wilde plannen, zoals de Ram heeft, zijn niet jouw ding.

Waterman

De waterman trekt er graag op uit. Kathmandu, de hoofdstad van Nepal, is daarom op jouw lijf geschreven. Jij houdt er namelijk van om een mooie reis te maken, zeker als je met nieuwe inzichten weer thuiskomt.

Vissen

Verre oorden trekken jou constant achter je bureau vandaan en het vliegtuig in. Zodra je foto's ziet van drukke straten met exotisch eten, gaat jouw hart sneller kloppen. Bangkok, de hoofdstad van Thailand, past dan ook helemaal bij jou, vissen.

Ram

Jij bent een echte durfal en aarzelt niet om te gaan skydiven of bungeejumpen. Kaapstad is daarom perfect voor jou: híer liggen de avonturen voor het oprapen. Zwemmen met witte haaien of paragliden van de heuvels rondom Kaapstad? Jij draait je hand er niet voor om.

Stier

Stieren zijn enorm liefdevolle mensen. Jouw stad is daarom Parijs, de stad van de liefde. ’s Avonds wandelen door de Parijse straten en de Eiffeltoren beklimmen ziet de stier daarom zeker zitten. Laat de romantiek maar komen!

De wekelijkse VROUW nieuwsbrief in je inbox? Schrijf je in >>

Lees meer over