Nieuws
493572
Nieuws

Top 12

De mooiste kampeerplekken in de VS

Wat is het leukste aan kamperen in de VS? Ongetwijfeld dat je midden in de natuur kunt slapen. In bossen of aan meren, in Stateparks of National Parks, gratis of voor een paar dollar, tussen de wilde dieren. Hier staat kamperen altijd wel garant voor avontuur. Wij selecteerden twaalf fijne plekjes om je tentje op te slaan, in dit enorme land met oneindig veel staplaatsen...

1. The Watchman, Zion National Park, Utah

Sla je tent op bij de Watchman, een van de meest iconische rotsen van Zion National Park. En verken uiteraard hetb park zelf, met de shuttle. Klim naar boven bij Angels Landig of loop een stukje de Narrows in. Er is genoeg te doen in en buiten het park, dus slaap een paar nachtjes in dit prachtige park.

 

 

2. Sparks Lake, Oregon

Dit meer wordt omgeven door de Cascade Mountains die voor een adembenemende omgeving zorgen. Ook hier genoeg te ontdekken, rondom en in het meer.

 

 

3. Lake McDonald, Montana

Dit is het grootste meer van Glacier National Park. Sprague Campground heeft veel voorzieningen waardoor het een prima bestemming is voor een familiekampeervakantie.

 

 

4. Round Bald, North Carolina

Via een korte wandeling kom je op deze kampeerplek in de Appalachian Mountains terecht. Het is een fantastische plek voor backpackers en een uitstekende plaats om de nacht door te brengen onder de sterrenhemel.

 

 

5. White Tank Campground, Californië

White Tank Campground ligt in het typische Joshua Tree en vormt het perfecte basiskamp voor al je avonturen in het park.

 

 

6. Gros Ventre Wilderness, Wyoming

Kijk uit op de ongelooflijk mooie drie Grand Tetons en verbaas je niet als er een edelhert voor je tentje langs loopt. Beren, elanden en marmotten zijn een paar andere dieren die je hier ook tegen het lijf kunt lopen.

 

 

7. Wildwood State Park, New York

Settel je op een van de campings in Wildwood State Park en ga daarna lekker naar het strand. Hier heb je ook mooie uitzichten op Long Island Sound.

 

 

8. Takhlakh Lake, Washington

Dit is een uitstekende camping voor bootliefhebbers en families. Je hebt hier 53 staplekken en je kunt hier heerlijk wandelen.

 

 

9. Polihale State Park, Hawaï

Als je ervan houdt om in slaap te vallen met het geruis van de zee op de achtergrond, dan is deze camping op het prachtige eiland Kauai het juiste adres voor je.

 

 

10. Whitewater State Park, Minnesota

Een aanrader voor kamperen in de herfst. Whitewater State Park staat garant voor een kleurenspektakel van herfstbladeren.

 

 

11. Yellowstone's Clark Fork, Wyoming

Vissen, zwemmen en kamperen gaan prima op deze rustige plek aan de rivier in het avontuurlijke Yellowstone National Park.

 

 

12. Timber Creek, Colorado

De Timber Creek campings zijn goed uitgerust en toegankelijk. Ook is het een goede uitvalsbasis voor tripjes in de omgeving.