Nieuws
493583
Nieuws

Eerste shows jubileumtour René Froger afgelast

René Froger heeft de eerste optredens van zijn jubileumtournee '30 Jaar Hits in Concert'  die vanavond en morgenavond plaats zouden vinden, moeten annuleren.

De concerten in Almere en Tilburg zijn geannuleerd wegens griep .'Ik baal hier echt enorm van. Ik had zoveel zin om weer op het podium te staan en mijn fans een mooie avond te bezorgen. Zij moeten helaas nog even geduld hebben, maar ik zal het zeker goed met ze maken', aldus René Froger op Facebook.

Froger zou vandaag starten met de reprise van zijn jubileumtournee '30 Jaar Hits in Concert'. Helaas is de zanger al enkele dagen geveld door een stevige griep, waardoor hij de eerste twee concerten, die vanavond en morgenavond plaats zouden vinden, moet annuleren.

In overleg met de theaters wordt momenteel gezocht naar vervangende data. 

 (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1& version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));