Nieuws
493624
Nieuws

Heksenjacht wordt beloond

Halloween staat er alweer aan te komen. Een tijd waarin attractieparken alles uit de kast halen om je de stuipen op het lijf te jagen. Avonturenpark Hellendoorn is er dit jaar wel heel vroeg bij. Het park is alweer getransformeerd in Heksendoorn en is het domein geworden van heksen en andere griezelige figuren.

Tijdens Heksendoorn ligt Avonturenpark Hellendoorn bezaaid met pompoenen en bezems en er zijn spannende extra's voor de bezoekers. Dappere bezoekers kunnen de ’Griezel Grot’ betreden, een ondergronds spookhuis met smalle gangetjes, donkere ruimtes, griezels en enge dieren, of naar de speciale griezelshow ’De Vervloekte Villa’ gaan.

De heksen blijven dit jaar niet binnen de hekken van het attractiepark, ze zwerven ook rond. Op 15 oktober kun je ze tegenkomen in Deventer en op 10 oktober jagen ze je de stuipen op het lijf in Apeldoorn. Tref je op deze dagen een verdwaalde heks aan? Duik dan niet weg maar ga er achteraan. Je maakt namelijk kans op een kortingsbon of vrijkaart voor Heksendoorn. Wil je extra lang griezelen? Het park is 17, 24 of 31 oktober tot 20.00 uur open.

www.avonturenpark.nl