Nieuws
498722
Nieuws

Positief nieuws

Ontroerend: vader neemt stiefvader mee naar altaar

Het was een aangrijpend moment voor vader Todd: hét moment waarop hij met zijn dochter naar het altaar loopt. Toch was het moment voor de trotse vader niet compleet en deed hij iets wat iedereen diep in het hart raakte.

Net als iedere bruid werd de beeldschone Brittany door haar vader naar het altaar begeleid. Dat dit moment zo'n ontroerende wending zou krijgen, had niemand in het publiek van te voren gedacht ...

 

Vaders en dochter

Halverwege de ceremonie stopte de vader van de bruid ineens met lopen, hij liep het publiek in en reikte zijn hand uit naar de stiefvader van Brittany. Met hun 'dochter' aan de arm vervolgden de twee vaders hun weg naar Jeremy Peck, de grote liefde van hun dochter.

 

Liefdevolle daad

Vrijwel alle genodigden waren geroerd door deze liefdevolle daad, waaronder de bruidsfotograaf. Zij legde het ontroerende moment vast en besloot de foto's te delen op Facebook. In een dag tijd werden de kiekjes meer dan 400.000 keer geliked en dat begrijpen wij maar al te goed!

Oproep

Heb jij dit ook meegemaakt? Liep je bijvoorbeeld ook met je vader én stiefvader naar het altaar? Of koos je bewust voor je biologische vader? Stuur dan je verhaal naaroproep@vrouw.nl en dan nemen wij contact met je op.

Lees ook: