Nieuws
498856
Nieuws

Positief nieuws

Zo romantisch was een spelletje Monopoly nog nooit

Als je geliefde een Monopolyspel voor je ontwerpt is dat natuurlijk al erg bijzonder, maar als dit bordspel dan ook nog eindigt in een huwelijksaanzoek, dan kan je geluk toch niet meer op?

Al jaren is Monopoly hét favoriete bordspel van Michal. Aangezien het spel zó was verouderd besloot haar vriend Justin zijn creatieve handen uit de mouwen te steken en speciaal voor zijn geliefde een gepersonaliseerde versie te ontwerpen.

 

Bijzondere straatnamen

Elke straatnaam op het bord heeft een speciale betekenis. Zo is Lake Arlington in Californië hun favoriete vakantiebestemming, is match.com dé plek waar ze elkaar hebben ontmoet en gingen ze voor het eerst op date bij First Street Ale House.

Toch waren niet alleen de straten, maar ook de zogenoemde kanskaartjes gepersonaliseerd. Al had Michal één boodschap totaal niet zien aankomen. 'Wil je met me trouwen? Zo ja, ga dan door naar 'Luxury Tax', stond er op het kaartje. 

 

Geheim vakje

Michal had haar pion nog maar net verplaatst of Justin zat al op zijn knieën. Ze beantwoordde zijn vraag met een overtuigende 'ja' waarna Justin nog één bijzondere verrassing in petto had voor zijn aanstaande.

'Luxury Tax' was namelijk meer dan alleen een simpel vakje op het bordspel. Onder dit hokje had de romanticus namelijk een diamantenring verstopt. Hoe lief?

Bekijk ook deze aanzoeken: