Nieuws
498897
Nieuws

Publiek kijkt ademloos naar musical The Bodyguard

Romy Monteiro, we will always love you! Een ademloos Beatrix Theater in Utrecht beleefde gisteravond de spectaculaire première van de musical The Bodyguard, waarin hoofdrolspeelster Romy Monteiro het publiek verpletterde met prachtig gezongen Whitney Houston nummers.

Een ovationeel applaus was haar deel. "Als je je ogen dicht deed, was het net of Whitney zelf uit de dood was herrezen", oordeelde André van Duin. 'Wat een ongelooflijke stem en geweldig bereik.'

Heel artistiek en bekend Nederland was uitgelopen. Musicalproducent Joop van den Ende feliciteerde Albert Verlinde die met The Bodyguard zijn eerste echte eigen musical bij Stage Entertainment presenteerde: "We houden beiden van mooie dingen maken. Dit geeft mij vertrouwen in de toekomst."

Albert brak meteen een lans voor de 'alternate' van de verbluffende Romy Monteiro, zangeres April Darby. "We hebben veel zangtalent in Nederland. Zij is echt net zo goed. Romy en April nemen de hoofdrol om de beurt voor hun rekening. Zo blijven beide zangeressen fris."

Genietend van de najaarszon kwamen verder ondermeer Chantal Janzen, Bridget Maasland, Caroline Tensen, Nicolette van Dam, Chris Zegers, André van Duin, Georgina Verbaan, Jeroen van der Boom, Edsilia Rombley, Annemarie Jorritsma, en de voorzitter van de Eerste Kamer: Ankie Broekers in galaoutfit over de rode loper.

Gordon, die zijn rentree had aangekondigd nadat hij zwaar gewond raakte op Grieks vakantieeiland Mykanos, zegde op het laatste moment af. 'Ik ben een enorme Whitney Houston-fan, maar ik heb nog te veel pijn.'

 

Lees hier de recensie van The Bodyguard.