Nieuws/Nieuws

Horoscoop

Welk seizoen hoort bij jouw sterrenbeeld?

Door Doo redactie VROUW

Zonnestralen, naar het strand gaan en uitrusten op vakantie. Houd je meer van de zomer dan van de winter? Grote kans dat het te maken heeft met je sterrenbeeld. Dit seizoen past het beste bij jou.

Ram

Omdat de Ram is geboren in het begin van de lente, past het voorjaar meer bij je. Is de winter voorbij? Dan kun je niet wachten tot de zon weer gaat schijnen en je heerlijk op een terrasje in de zon kunt zitten.

Stier

Stieren zijn altijd op zoek naar gezelligheid. De lente is daarom ook het favoriete seizoen van de Stier. Buiten zijn als het mooi weer is, het is op je lijf geschreven. Wijn drinken op terrasjes, relaxen in het park of een avond met vrienden op balkon – het past helemaal bij de stier.

Tweelingen

Zolang het kwik boven de 15 graden komt zijn Tweelingen gelukkig. Omdat ze aan het einde van de lente zijn geboren, houden ze van zowel de zomer als de lente. Zonnestralen die op je gezicht schijnen en eindeloos bijpraten met je vrienden? 100% jouw ding.

--

Welke baan past bij mijn horoscoop?

--

Kreeft

De zomer is helemaal jouw seizoen. Tenminste, als het niet regent in ons kikkerlandje. Het liefst stap je, zodra de zomer begint, in het vliegtuig op weg naar een tropisch oord. Toch vind je de zomer in Nederland ook prima. De ultieme vrijheid die je hebt, is voor de Kreeft onbetaalbaar.

Leeuw

Als er ook maar een beetje zon is, bloeit de Leeuw helemaal op. Over het algemeen zijn leeuwen veel vrolijker in de zomer. Leeuwen hebben dan veel meer energie en houden van de vrijheid in de zomervakantie.

Maagd

De Maagd is, net als de leeuw en de kreeft, weg van de zomer. Toch neigt de maagd ook wel een beetje naar de herfst. Maagden houden van het zomerse weer, maar zijn ook blij als het weer wat kouder wordt buiten. Dekentje, kopje thee.. daar ruil je graag je bikini en ijsje voor in.

Weegschaal

Weegschalen zijn heel romantisch. Als de herfst begint zijn ze dan ook op hun best. Kaarsjes aan, het gezellig maken in huis met je partner en heerlijk knuffelen onder de dekens.. ja, Weegschalen houden er van!

--

Single? De beste match staat in de sterren

--

Schorpioen

Ook Schorpioenen zitten vol passie. De koude herfstmaanden zijn daarom favoriet. Regent het buiten? Schorpioenen vinden het niet erg, ze houden er zelfs van. Al liggen ze ook graag op de bank met een dekentje over zich heen naar een film of serie te kijken. Dat hoort tenslotte ook bij de herfst.

Boogschutter

Herfst is het favoriete seizoen van de Boogschutter, maar meer houden ze nog van de herfstvakantie. Even een  weekendje er tussenuit? De Boogschutter doet het graag om even aan de dagelijkse sleur te ontsnappen. Verder hou je er als boogschutter van om thuis te zitten. Ze zijn loyale partners, dus dat doen ze graag, zolang ze regelmatig een weekendje weg kunnen.

Steenbok

De winter is op jouw lijf geschreven. Van schaatsen op natuurijs tot cadeaus uitpakken met Kerst of Sinterklaas – de Steenbok houdt van ieder aspect van de winter. De zomer is niet zo jouw ding. Vaak vind je 20 graden al warm genoeg. Jij loopt veel liever in de sneeuw.

Waterman

Goede vrienden over de vloer inclusief veel gezelligheid, dat is helemaal Waterman. Vooral de winter is favoriet bij de Waterman omdat de gezelligheid dan een hoogtepunt bereikt. Kerst, Sinterklaas, eigenlijk gewoon de hele decembermaand.. Watermannen genieten dan volop.

--

Welk parfum past volgens de sterren bij jou?

--

Vissen

Vissen? Dan voel je je, net als de Waterman en de Steenbok, als een vis in het water in de wintermaanden. Je droomt van een Elfstedentocht, drinkt het liefst warme chocolademelk en bent in de winter een echte huismus. Toch ben je ook wel weer blij als de lente zijn intrede doet.

Lees meer over