Nieuws
499494
Nieuws

Praat mee

Mag jouw kind van 12 naar een dancefeest?

GEEN - Naast de schoolsoos en Fris Feesten zijn jongeren vanaf twaalf vanaf dit jaar voor het eerst welkom op het Amsterdam Dance Event met dj's als Sunnery James en Marciano. Zou jij jouw kind daarheen laten gaan?

Zondag 18 oktober is het Amsterdam Dance Event. Normaal is het event alleen toegankelijk voor liefhebbers boven de achttien, maar dit jaar heeft de organisatie besloten er ook een alcoholloos festival aan te koppelen voor jongeren van twaalf tot en met zeventien jaar.

Interesse onder de achttien

Op dit festival met de naam 'We are the future' zijn verschillende optredens van bekende dj's én daarnaast kunnen jongeren de dj's ook ontmoeten tijdens een heuse meet en greet. "We merken bij onze 18+ evenementen als Kingsland en Don’t Let Daddy Know, dat er steeds meer interesse is van mensen onder de 18 jaar", vertelt Essam Jansen van het organiserende E&A Events.

De toekomst

"Tijdens het Amsterdam Dance Event, de belangrijkste dance dagen van het jaar, is er tot op vandaag voor jongeren onder achttien jaar geen speciaal evenement. Vandaar dat we met het idee zijn gekomen om voor deze doelgroep een alcoholvrij dance evenement te organiseren met de grootste artiesten uit de dance scene. Omdat dit de toekomstige bezoekers van het Amsterdam Dance Event zijn, hebben we het evenement We Are The Future genoemd."

Zou jij het goed vinden als jouw kind naar het Amsterdam Dance Event gaat? En vind jij het nog uitmaken of je kind twaalf of zestien is?

Praat mee!