Nieuws
499757
Nieuws

Horen, zien en meepraten: tv tip

Villa Single Mama

Journaliste Ronneke van der Genugten tipt elke dag een programma dat je niet mag missen. Vandaag is dat het nieuwe seizoen van Dokter Tinus.

De alleenstaande moeders van Villa Single Mama hebben het niet makkelijk. Ondanks het mooie optrekje waarin ze tijdelijk mogen bivakeren lopen de spanningen hoog op. De 26-jarige Casandra heeft de leiding en haar verdeling van de taken valt verkeerd bij Barbara, Dagmar en Charissa. De ruzie die hieruit volgt laat de villa op haar grondvesten schudden. Met hulp van de aanwezige psycholoog lukt het de moeders toch weer naar elkaar te luisteren en brengt deze uitbarsting van emoties misschien nog wel iets heel goeds; de kunst van het bijleggen en het luisteren naar de ander.

NPO 3, 20.30 UUR

Getrouwd, alleenstaand, het maakt niet uit; ik moet er echt niet aan denken om een paar weken met alleen vrouwen in een huis te zitten. Tijdens mijn middelbare school had de directeur in al zijn wijsheid besloten een meidenklas samen te stellen. Wat een hel! 30 kibbelende, kakelende meiden. Afgunst, jaloezie voerden de boventoon. Nee, geef mij maar gezellig een paar mannen erbij hoor.

Wat vind jij van Villa Single Mama?

Over Ronneke

Televisiekijken, boeken lezen en naar muziek luisteren als dagelijkse job. Wie wil dat niet? Journaliste Ronneke van der Genugten geniet van deze droombaan. Gelukkig deelt ze die bevindingen nu ook dagelijks met ons op VROUW.nl!