Nieuws
500650
Nieuws

Mika geeft Paul de Leeuw koekje van eigen deeg

VIDEO De Libanees-Engelse zanger Mika heeft Paul de Leeuw woensdag-avond terug gepakt voor de bierdouche die hij kreeg tijdens het programma Kun Je Het Al Zien.

Mika gaf woensdag een show weg in de Heineken Music Hall. De zanger trok de nietsvermoedende Paul de Leeuw het podium op om naar eigen zeggen wraak te nemen op de bierdouche die hij onlangs over zich heen kreeg in het programma Kun Je Het Al Zien.

Zo zette Mika de presentator voor het blok door onder meer grappen te maken over zijn kleding. "Wat heb jij simpele kleding aan!", klonk het. De 32-jarige zanger draagt namelijk altijd kleding van het merk Valentino en schoenen van Christian Louboutin. En die waren na zijn bezoek bij Paul's nieuwe show verpest.

Vervolgens werd Paul verzocht het nummer Stardust mee te zingen. Het publiek kon de actie van Miika wel waarderen. Ook Paul had geen moeite met de wraakactie. Zo nam hij zelfs de tijd om een stukje van zijn eigen klassieker Ik Heb Je Lief te zingen.

De flamboyante zanger en Paul zijn geen vreemden van elkaar. Zo is Mika regelmatig te gast in de programma’s van de presentator.“Hij is grof en hij flikt me geintjes, maar hij is mijn vriend”, liet Mika zijn fans woensdagavond weten.