Nieuws
501012
Nieuws

In het nieuws

Witte kruidnoten komen eraan!

Het is nog lang geen vijf december, maar voor Eunice en Gerrieke kan het sinterklaasfeest beginnen. Na een zeer succesvolle Facebookactie gaat de droom van deze pepernootliefhebbers eindelijk in vervulling: de zakjes met alléén witte chocoladekruidnoten zijn in aantocht.

Eunice en Gerrieke klopten een aantal weken geleden bij Bolletje aan de deur met de vraag of het mogelijk is om naast de gemengde, melk en pure chocoladepepernoten, ook zakjes te vullen met alléén witte chocolade.

De fabrikant was gecharmeerd van het verzoek én de actie van de twee fanatiekelingen en beloofde de chocoladenootjes van alleen witte chocolade op de markt te brengen bij 200.000 likes op Facebook. In slechts een week tijd werd de 264.000 al bereikt.

---Pepernoten zelf maken? Zo doe je dat!---

Positief ontvangen

De pepernotenfabrikant kon er dan ook niet meer onderuit. "Ja, jullie vraag naar witte chocolade kruidnoten is overweldigend en door het harde werken van Gerrieke, Eunice en alle andere 264.000 witte chocolade kruidnotenfans hebben wij goed nieuws: de productie van deze speciale kruidnoten wordt gestart", laten ze weten.

Eunice was helemaal door het dolle heen toen ze het bericht kreeg. "Het is echt geweldig dat ze het gaan doen. Helemaal omdat het allemaal zo klein is begonnen en de witte pepernoten nu over een paar weken écht in de winkels liggen. Bizar! We hebben ook alleen maar positieve reacties ontvangen, erg leuk", laat ze enthousiast weten.

---VROUW op pepernotenjacht, bekijk hier de beelden!---

Verrassing

Wel hoopt het duo stiekem nog op een tegenprestatie van de pepernootfabrikant. "Natuurlijk zijn we dolblij dat ze het gaan produceren, maar hoe leuk zou het zijn als wij bijvoorbeeld het allereerste zakje witte pepernoten in ontvangst mogen nemen? Wie weet, wij wachten in spanning af", aldus Eunice.