Nieuws
501385
Nieuws

Horen, zien en meepraten: tv tip

Dare to Wear

GEEN - Journaliste Ronneke van der Genugten tipt elke dag een programma die je niet mag missen. Vandaag is dat Dare to Wear!

Jaren geleden was ik op persreis in een Spaans vakantieoord en ergerde mij aan een collega uit het vak. Zittend op een terras had zij werkelijk kritiek op alles en iedereen die voorbij kwam. Alles was fout. Foute schoenen, fout kapsel, foute tas… het hield niet op. Tot ik haar vroeg om het woord Fout eens nader toe te lichten. Want, wat is fout? Daar heeft iedereen zo zijn eigen gedachte over. In Dare to Wear wordt dat ook wel duidelijk. In het make-over programma worden in  elke aflevering  twee vrouwen met een totaal tegenovergestelde kledingstijl geholpen aan een nieuwe outfit. Maar voordat stijlexpert en presentatrice Tai Beauchamp de juiste kleren voor ze uitkiest, moeten ze eerst 24 uur lang elkaars 'foute' kleren dragen, zonder dat ze dat vooraf wisten. Volgens Tai Beauchamp is dat dé manier om ze helemaal los te schudden van hun vastgeroeste kledingsmaak.

TLC, 21.00 UUR

Iedereen mag dragen wat hij of zij wil. Mits het aan de 'etiquette' van de gelegenheid voldoet natuurlijk.

Over Ronneke

Televisiekijken, boeken lezen en naar muziek luisteren als dagelijkse job. Wie wil dat niet? Journaliste Ronneke van der Genugten geniet van deze droombaan. Gelukkig deelt ze die bevindingen nu ook dagelijks met ons op VROUW.nl!