Nieuws
501779
Nieuws

Wat Zij Vindt | Hester

'De Thigh brow? Beyoncé en Rihanna, doe normaal!'

GEEN - Vroeger had ik een Lolobal, een Troetelbeer en een potje smurfensnot, dát waren nog eens rages! Maar nu heet de nieuwste rage ‘thighbrow’ en hoor je je in navolging van Beyoncé en Rihanna in bochten te wringen voor zo’n felbegeerde plooi. Kan iemand mij uitleggen waarom? WAAROM?

Waar haal je de tijd vandaan om je bezig te houden met zulke stommiteiten? En hoe werkt dat dan? Neem me even mee in je gedachten. Je ziet dus blijkbaar op de Instagrampagina van Beyoncé dat een thighbrow het nieuwe beautystatement is, waarna je naar de badkamer rent, jezelf in alleen je ondergoed of bikini in alle mogelijke standen vouwt om te kijken of jij misschien ook zo’n ding hebt. En dan blijk je dus, met je ene been half achter het andere, je rug iets naar links gedraaid en met je rechterarm je heup iets opduwend, ook over zo’n gleuf te beschikken. Je vergaat van de pijn, maar je hebt ’m! Je bent dolgelukkig, vooral omdat je de vorige rage – de thighgap – over hebt moeten slaan. Hoe je ook ging staan, er was geen gap te vinden tussen je benen. Maar nu tel je mee. Je hebt een thighbrow. Je roept je vriendje, je beste vriendin, je broer of je moeder, die daar er een foto van maakt, want dit moet de wereld zien uiteraard. Uit de fotoserie van een slordige honderd pics, selecteer je de fraaiste (die waar je met je andere beautystatement, je duckface, op staat), je gooit er een paar filters overheen en een paar clicks verder ligt jouw thighbrow op straat. Op de digitale snelweg, welteverstaan. Iedereen kan het zien. En liken.

Verknipte rage

Maar dan? Wat moet je daar dan mee? Heb je dan het gevoel dat je innerlijke rijkdom hebt verworven? Dat je iets kunt wat anderen niet kunnen? Ga je het ook op je cv zetten en toekomstig werkgevers het laten meenemen in hun oordeel over je? Deel je het geheim van de juiste houding met vriendinnen of hou je het lekker voor jezelf? Wat moet je nu? Want laten we eerlijk zijn; een Thighbrow hebben is één, maar er op de juiste manier mee omgaan is twee! En daar komt dan misschien wel het verschil tussen jou en Beyoncé om de hoek kijken. Want waar jij een beetje aan je lot wordt overgelaten met je nieuwe dingetje (je hebt er niet eens een gebruiksaanwijzing bij gekregen), heeft zij een apparaat aan personeel klaar staan dat het een beetje in goede banen leidt. En heel erg lang hoeft ze er trouwens niet over na te denken, want dan staat de volgende verknipte rage weer voor de deur, die zij zelf de wereld in slingert natuurlijk.

In de kreukels

Laat het toch lekker aan je voorbij gaan, al die onzin. Eet een stuk taart zonder handen. Ga in de regen wandelen met de hond van je oma. Trek een panty binnenstebuiten aan of zing het Wilhelmus achterstevoren. Doe iets. Doe iets, maar ga alsjeblieft niet in navolging van Beyonce in de kreukels liggen voor een thighbrow.

Lees ook:

Wil je meepraten over Wat Zij Vindt? Dan kan dat áltijd onder de artikelen van onze panelleden. Of tweet met ons mee met #watzijvindt!