Nieuws
504758
Nieuws

New York Fashion Week

David Beckham duikt verder de mode in

NEW YORK - Mode bevalt David Beckham goed. Na zijn collecties voor H&M en andere samenwerkingen met Belstaff en Adidas gaat hij de komende vijf jaar aan de slag voor het Britse mannenmodemerk Kent & Curwen.

David zal zich volgens Trinity International, het moederbedrijf van Kent & Curwen persoonlijk bemoeien met diverse facetten van het bedrijf. Van productontwikkeling, uitbreiding van de winkels in China en de rest van de wereld, de advertentiecampagnes tot het ontwerp van de winkels en het uitzoeken van de locaties. 

Voetballegende

Het modemerk wil beter zichtbaar worden in China en zet daar de speler vol voor in. Beckham is er een legende en voetbal wordt steeds populairder in China. Volgens de overeenkomst tussen Seven Global, het bedrijf van Beckham en zijn zakenpartner Simon Fuller en de Global Brands Group waar Trinity International en dus ook Kent & Curwen onder valt, 'zal Beckhams status als wereldwijd mode-icoon helpen om de aantrekkelijkheid van het merk te vergroten.

Front row

Afgelopen weekend zat de Brit front row naast Anna Wintour toen zijn vrouw Victoria haar show gaf in New York. Later op de dag zat David eveneens naast Anna toen ze samen naar de finale van de US Open keken.  Haar goedkeuring heeft David dus al.