Nieuws
504761
Nieuws

Jack van Gelder hekelt gedrag Phillip Cocu

Jack van Gelder baalt ervan dat Phillip Cocu vlak voor de voetbalwedstrijd tussen PSV en Manchester United niet de moeite nam om met Sport1 te praten.

Jack, die vandaag zijn eerste officiële werkdag heeft bij Sport1, vindt het een kwalijke zaak dat de PSV-trainer wél vragen van SBS beantwoordde.

De sportverslaggever noemt het in Tim in de Morgen op Radio 10 "geweldig" dat PSV de wedstrijd heeft gewonnen, maar uit ook zijn kritiek op de coach van de Eindhovense club.

"Het enige wat wel heel erg jammer is, is dat Phillip Cocu gevraagd wordt door zowel SBS, die op het open net zit, als Sport 1 om voor de wedstrijd even wat vragen te beantwoorden. Hij deed alleen SBS want hij vond dat hij anders dezelfde vragen moest beantwoorden", zegt de sportjournalist lichtelijk geïrriteerd.

Jack: "Phillip, als je dit beluistert: dit kan gewoon niet. Wees volwassen. Wees een grote man. En doe wat je moet doen. De ploeg heeft het gedaan en als Phillip nu ook nog een grote meneer wordt, dan heb je kans dat PSV zomaar door kan gaan."

Het gesprek is hier te beluisteren