Nieuws
505272
Nieuws

Lees mee

'Via mijn iPhone zag ik dat hij vreemdging'

GEEN - Je hebt het gevoel dat je man vreemdgaat. Maar je kunt je vinger er niet op leggen. Wat doe je dan? Lola bedacht een creatieve oplossing. Ze volgde haar man via de Iphone applicatie ’Find my Iphone’. ’Ze sprongen een halve meter de lucht in’

Een verhaal dat Lola via via hoorde bracht haar op het idee. "We hebben het over ruim twee jaar geleden, toen was die applicatie nog niet zo in zwang. Een vriend vertelde dat hij iemand kende die hem die app had uitgelegd. Tijdens de uitleg zag zijn kennis ineens dat zijn vrouw in Den Bosch was, in plaats van Haarlem waar ze woonden. Hij verslikte zich toen wel even. Bleek later dat ze een affaire had in die stad inclusief dubbelleven met een tas achterin de auto met condooms en schone slipjes."

--

Oprichter Ashley Madison: 'Ik wil niet dat mijn vrouw vreemdgaat'

--

Opladen

"Het verhaal bleef mij bij, dus toen mijn man zich steeds vreemder ging gedragen, maar mij bezwoer dat er niks aan de hand was, heb ik een oude Iphone bij hem onder de mat in de auto gelegd. Ik moest hem tussendoor opladen, dus dan reed ik met een smoesje even rond in zijn auto met de telefoon aan de accu. Gedurende een week zag ik geen vreemde bewegingen. Maar na een week zag ik aan de stipjes dat hij het dorp uitreed. Mijn man had een bedrijf aan huis en ik wist dat hij die dag geen afspraken buiten de deur had. Ik ben in mijn auto gesprongen en als een gek achter hem aangereden. Twee dorpen verder sloeg hij af bij ene parkeerplaats, waarna er een andere vrouw in zijn auto stapte."

Schuilplaats

"Ik heb het even laten gaan en ze geobserveerd vanuit mijn schuilplaats. Maar op een gegeven moment zag ik ze zoenen. En toen kreeg ik een waas voor mijn ogen. Als een woeste furie ben ik op ze afgestormd. Ze sprongen een halve meter de lucht in. Ik heb haar bij haar haar gegrepen en flink door elkaar geschud. Ik was zo boos! Ook op hem. We hebben twee fijne zonen en een zaak samen, waarom zet je alles op het spel daarvoor?"

--

Piloot bekent: 'Ik heb jarenlang een dubbelleven geleid'

--

Stoere actie

"Het bewijsmateriaal had ik dus in handen. Daarna wist ik meteen dat ik stappen moest zetten. Ik woon inmiddels met mijn kinderen in een fijn huisje in Groningen. Hij met haar in ons oude huis. Ik kan het hem niet vergeven, vooral de leugens niet. Het blijven ontkennen. Hij heeft ons leven kapot gemaakt. Toch ben ik blij dat ik deze actie ondernomen heb. Ik vind het best stoer van mezelf achteraf!"