Nieuws/Vrouw

Wat staat er vandaag in VROUW?

Bekijk je nieuwe borsten in 3D

GEEN - Elke maandag en woensdag heeft VROUW een vast katern in De Telegraaf: boordevol catwalknieuws, persoonlijke verhalen van de vrouwen in het nieuws en columns van vaste gezichten Jeffrey Wijnberg en Catherine Keyl. Nu ook op VROUW.nl: een blik op alles wat je vandaag op onze pagina's terugleest.

Nieuwe borsten in 3D

Nieuwe borsten van de dokter. Het is tegenwoordig niet eens meer zo uitzonderlijk. Ook VROUW-verslaggeefster Sabine twijfelt wel eens of ze de boel niet zal laten liften of opvullen. Maar de stap naar een plastisch chirurg om je borsten te laten verbouwen is weer erg groot. Het kost gemiddeld €3500 tot €4000 en wordt het wel mooi? De 3D-borstsimulator van Bergman Clinics biedt uitkomst. Sabine probeerde de scan uit. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Bekijk de video hierboven!

Vergeten feministische Haya

 

Haya van Someren-Downer was in 1953 een van de eerste vrouwen die een baan kreeg bij de Telegraaf. Ze was aangenomen om voor de pagina VROUW artikelen over ballet en uiterlijk te schrijven, maar leerde lezeressen liever dat er meer was dan het huishouden. Ze was daarmee een invloedrijk feministe, maar toch is haar naam anno 2015 nagenoeg vergeten. Historica Alies Pegtel vond dat zonde en schreef een biografie.

Lees hier het hele verhaal >>>

Jeffrey Wijnberg

 

Mensen kunnen behoorlijk irritant zijn. En er is vaak aanleiding genoeg om gevoelde irritaties uit te spreken. Maar in de praktijk is het uitspreken van wat u dwars zit zelden belonend. Geen wonder dat menigeen zijn frustraties opkropt; en nog liever een eind lang gaat fietsen dan met de boosdoener de confrontatie aan te gaan.

Lees hier de hele column van Jeffrey >>>

Meepraten over het nieuws in VROUW in De Telegraaf? Dat kan altijd! Laat hieronder je reactie achter.