Nieuws
507577
Nieuws

VROUW Café met Jan Heemskerk

Eindelijk! Een cursus Mannenkunde

Hij is columnist, schrijver, theaterkneus, opperman en relatiedeskundige. En hij geeft eerlijk antwoord op al uw mannen- en relatievragen. Vrouwenfluisteraar Jan Heemskerk is 25 september te gast bij VROUW café!

"Waarom ruimt hij nooit zijn sokken op?""Waarom kijkt hij altijd naar andere vrouwen?""Waarom vraagt hij nooit de weg als hij is verdwaald?"

Jan Heemskerk schreef, samen met Saskia Noort, meer dan 200 columns, vier boeken en een theatervoorstelling over de mysterieuze verhouding tussen man en vrouw. Deze vrolijke, informatieve en verhelderende workshop ‘Mannen- en relatiekunde’ bestaat voor een deel uit voorlezen-uit-eigen-werk, maar vooral uit interactie met het publiek. Dit is dé kans om eindelijk het eerlijke antwoord te krijgen op al uw relatievragen! Eindelijk wordt alles onthuld wat u niet begrijpt van mannen. En wie weet loopt u ook nog tegen wat confronterende waarheden over vrouwen op.

 

Jan Heemskerk: “Niets zo leuk en prikkelend als de relatie tussen man en vrouw. Het is een onuitputtelijk en dankbaar onderwerp, ik mag wel zeggen dat ik er mijn levenswerk van heb gemaakt! Er valt veel te lachen, ook wel te huilen en vooral: van elkaar te leren. Dus zorg dat je met vragen komt, dit is je kans! Het moet gek lopen, wil je niet met nieuwe inzichten naar huis vertrekken.” 

 

Informatie

Wanneer: vrijdagmiddag 25 september 2015.Tijd: Inloop vanaf 13.30 uur. Workshop start om 14:00 uur en duurt tot ongeveer 16:30 uur. Met aansluitend een borrel tot 17:30 uurWaar: Krantcafé van De Telegraaf in Amsterdam.Kosten: € 25,- inclusief een hapje en drankje, en een goodiebagAantal plaatsen: Er is plaats voor 120 deelnemers.

Programma

13:30 uur: Ontvangst

14:00 uur: Start

15:00 uur: Pauze

16:30 uur: Afsluitende borrel

17:30 uur: Einde

Programma onder voorbehoud van wijzigingen.

Voorwaarden

  • De tegoedbon is geldig voor 1 persoon
  • Je ticket is alleen geldig voor de editie van het VROUW Café van 25 september 2015
  • Je dient jouw ticket(s) uitgeprint mee te nemen naar het VROUW Café
  • Geld retourneren naar aanleiding van een annulering of no-show is niet mogelijk
  • Je gaat akkoord met de algemene leveringsvoorwaarden en aanvullende voorwaarden tickets van De Telegraaf: http://www.tmg.nl/algemene-leveringsvoorwaarden

Voor vragen kun je mailen naar: events@vrouw.nlLocatie: Hoofdkantoor De TelegraafBasisweg 301043 AP Amsterdam