Nieuws/Binnenland
508392
Binnenland

Slachtoffer tbs'er doet verhaal

PURMEREND - De 24-jarige vrouw die afgelopen dinsdag door een tbs'er met een mes is aangevallen in een Purmerendse supermarkt, heeft haar huiveringwekkende verhaal op Facebook gezet. Shanti Bisai schrijft dat ze haar huis niet meer uit durft sinds de aanval.

,,Plotseling word ik van achteren vastgepakt", begint Shanti. ,,Ik denk bij mezelf: dat is gewoon een bekende die iets te blij is om mij te zien. NIET DUS! Ik wil mijn hoofd naar rechts draaien om te kijken wie het is. Op het moment dat ik mijn hoofd om wil draaien, begint iemand op me in te steken met een mes."

Shanti weet niet wat haar overkomt, vervolgt ze: ,,Ik probeerde om los te komen maar het ging niet; die gestoorde gek bleef maar op me insteken. Ik schreeuwde om hulp en het leek uren te duren voor het voorbij was. Ik dacht dat ik dood ging!"

'Voor het leven getekend'

Nadat de man was gestopt met zijn aanval en wegliep, zocht Shanti hulp. Ze werd naar eigen zeggen goed opgevangen door het winkelpersoneel. Wel is de Purmerendse boos dat de dader een ontsnapte tbs'er bleek te zijn: ,,Hoe in godsnaam kan dit gebeuren? Hoe kan zo iemand ontkomen!! Hij heeft mij aangevallen, verwond en me voor het leven getekend!!!!"

Shanti schrijft dat ze bij de aanval in haar wang is gestoken. De tbs'er is later met behulp van omstanders aangehouden.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));