Nieuws
508400
Nieuws

In het nieuws

Het zal je maar gebeuren: een mislukte tatoeage op het gezicht

GEEN - Het Belgische meisje met de getatoeëerde sterren in haar gezicht heeft nu een lotgenoot. De 28-jarige Joyce Noppe wilde een kleine feniks in haar hals, dit werd een gigantische tatoeage in haar gezicht.  Verrassend of niet, hij is gezet door dezelfde tattoo-artiest als die van het 'sterrenmeisje'.

Het idee was een kleine, kleurrijke feniks met de initialen van haar man erin verwerkt. Het pakte alleen iets anders uit. Toen de Belgische Joyce twee jaar geleden de tattooshop binnenstapte, werd zij geholpen door Rouslan Toumaniantz, die ook de sterren van Kimberley Vlaeminck in zijn portfolio heeft staan. Al die tijd probeerde ze de tattoo verborgen te houden, voor zover dit ging, maar eerder deze week plaatste ze een foto op haar Facebook pagina.

Ontevreden echtgenoot

Hoewel Joyce de tatoeage eerst in haar hals wilde, liet ze zich overhalen door haar man om hem in haar gezicht te laten zetten. Toumaniantz ging aan de slag. Het ontwerp werd ietsje groter, maar Joyce was tevreden. Totdat zij thuis kwam. Haar man zag de tatoeage en was minder blij. Hij vertelde haar, dat hij niet meer naar de rechterkant van haar gezicht wilde kijken.

--

Gewaagd: een naam-tattoo

--

Spijt

Enkele maanden later gingen Joyce en haar man uit elkaar. Joyce bleef achter met een tatoeage die niet eens af is. Ze heeft er nu erg veel spijt van. Op haar Facebook pagina plaatste zij een foto van de tatoeage, die ze wanhopig probeert te verwijderen.

Tatoeage laten verwijderen

Voordat ze de deur uit kan, heeft ze drie kwartier nodig om de tatoeage zoveel mogelijk weg te werken met make-up. Inmiddels heeft ze drie lasersessies achter de rug, maar de tatoeage ‘siert’ nog steeds haar gezicht.

Heb jij wel eens spijt gehad van een tatoeage? Praat mee