Nieuws
508491
Nieuws

Horen, zien en meepraten: tv tip

De oude taartenwinkel in nieuw jasje

GEEN - Het is duidelijk dat het televisieseizoen 2015/2016 langzaam maar zeker op gang komt. Nieuwe programma’s worden aangekondigd, maar ook veel vertrouwde series worden geprolongeerd. Vanavond krijgt Buddy's oude taartenwinkel een nieuw jasje.

Het nieuwe televisieseizoen draait weer op volle toeren, ook op TLC. In nieuwe afleveringen van Cake Boss vindt Buddy Valastro dat het tijd wordt om zijn oude winkel een nieuwe uitstraling te geven en hij begint met een verbouwing. Hij wil de keuken bij de winkel betrekken zodat klanten zien wat er gebeurt en meteen de geur van de verse taarten kunnen ruiken. Maar het interieur stamt nog uit de tijd dat Buddy’s overleden vader de winkel runde, dus de verandering valt niet makkelijk bij de hechte taartenfamilie. Ook zien we in dit seizoen hoe Buddy’s team de opdracht krijgt voor het maken van een taart in de vorm van een ouderwetse Nederlandse windmolen, inclusief draaiende wieken!

TLC, 18.10 UUR

Een programma waarvan je trek krijgt.

Over Ronneke

Televisiekijken, boeken lezen en naar muziek luisteren als dagelijkse job. Wie wil dat niet? Journaliste Ronneke van der Genugten geniet van deze droombaan. Gelukkig deelt ze die bevindingen nu ook dagelijks met ons op VROUW.nl!