Nieuws
508531
Nieuws

Horen, zien en meepraten: tv tip

Dance Dance Dance gaat van start

GEEN - Het is duidelijk dat het televisieseizoen 2015/2016 langzaam maar zeker op gang komt. Nieuwe programma’s worden aangekondigd, maar ook veel vertrouwde series worden geprolongeerd. Vanavond gaat Dance Dance Dance van start!

Ja, hier ontkomen we gewoon niet aan: Dance Dance Dance gaat van start. In deze danssensatie schitteren vijf bekende Nederlanders met hun partner door de sterren van de hemel te dansen. Het niveau is hoog, de voorbereidingen loodzwaar en de performances zijn op z’n minst spectaculair te noemen. De deelnemers zijn Humberto Tan met dochter Julia, 'GTST'-actrice Pip Pellens met haar vriend Pim Wessels, Euvgenia Parakhina en partner Jeroen Jorna, 'Moordvrouw'-acteurs Fockeline Ouwerkerk en Achmed Akkabi en Sylvana Simons met haar neef Regillio Denswil.

RTL 4, 20.30 UUR

Leuk dat er weer een echt familieprogramma op televisie is! Blijven jouw kinderen daar nog voor thuis?

Over Ronneke

Televisiekijken, boeken lezen en naar muziek luisteren als dagelijkse job. Wie wil dat niet? Journaliste Ronneke van der Genugten geniet van deze droombaan. Gelukkig deelt ze die bevindingen nu ook dagelijks met ons op VROUW.nl!