Nieuws
508583
Nieuws

MOAM ontwerpt feest-collectie voor Hema

Na het succes van vorig jaar slaan de jonge ontwerpers van designcollectief  MOAM en Hema opnieuw de handen ineen voor een feestdagen-collectie.

Een nieuw MOAM-collectief bestaande uit drie jonge, getalenteerde designers heeft voor HEMA een 14-delige feestdagencollectie ontworpen.

Rookworsten

De collectie zal bestaan uit een aantal jurken, een driedelig pak,  een comfortabele gebreide trui die afgemaakt kunnen worden met accessoires uit de lijn zoals een panty of een ketting.

Ook komt er een opvolger voor het rookworsten t-shirt; namelijk een heuse rookworsten-kersttrui.  

Talent

Het designcollectief MOAM, in 2013 opgericht door Martijn Nekoui, is  een platform dat jong talent koppelt aan de grote namen uit de Nederlandse industrie. MOAM werkt binnen de verschillende culturele sectoren als mode, fotografie en moderne kunst en combineert creativiteit met de kennis uit de industrie. Eerder werkte het collectief samen met De Bijenkorf, musea als FOAM en EYE, Viktor&Rolf, Frans Molenaar, Vogue en Doutzen Kroes

Voor de feestdagencollectie voor Hema moeten liefhebbers nog even geduld opbrengen. Vanaf 8 december hangen de items in de winkels van de het warenhuis en zijn ze online verkrijgbaar.