Nieuws
509336
Nieuws

Horen, zien en meepraten: tv tip

Je huwelijk in de steigers

GEEN - Het is duidelijk dat het televisieseizoen 2015/2016 langzaam maar zeker op gang komt. Nieuwe programma’s worden aangekondigd, maar ook veel vertrouwde series worden geprolongeerd. Vanavond gaan Andy en Melisa de steigers in!

Je zou denken dat Andy en Melisa na hun grootse sprookjeshuwelijk van vorig jaar even wat rust nemen om van elkaar te genieten, maar niets is minder waar. Melisa is alweer bezig met het volgende mega project: het bouwen van haar droomhuis.  In Andy & Melisa: een huwelijk in de steigers is te zien hoe deze verbouwing loopt. Zonder medeweten van Andy heeft Melisa een 100 jaar oud huis gekocht dat volledig verbouwd moet worden. Een huis met potentie waar je "door heen moet kijken", volgens Melisa. "Een kraakpand", aldus Andy. De meningen lopen dus uiteen, maar de koopakte is getekend dus het huis moet af. Als je denkt dat het organiseren van een bruiloft veel stress geeft; het kan altijd erger. Asbest, boktorren, bouwvakkers die zich niet aan de afspraak houden, Andy die niet kan klussen, het gaat bepaald niet van een leien dakje. Menig relatie is al gesneuveld vanwege een ingrijpende verbouwing dus de vraag is of het huwelijk van Andy en Melisa tegen zoveel stress bestand is.

RTL 5, 20.30 UUR

Mijn man is een fervent klusser en ik heb al menig verbouwing moeten doorstaan. Maar ik heb nu het trucje door; telkens als manlief in het woongedeelte de radiatoren gaat 'bekisten' weet ik dat de klus bijna is geklaard, en dat hij weer aast op een nieuw project. Lees: verhuizen en weer maanden in het stof. We wonen in een heerlijk huis, waar ik nog lang niet weg wil. Als hij nu over die bekisting begint verzin ik snel een ander klusje voor hem. Tot nu toe werkt dat prima.

Heb jij ook een klusser thuis of vind je juist dat er wel eens wat mag gebeuren?

Over Ronneke

Televisiekijken, boeken lezen en naar muziek luisteren als dagelijkse job. Wie wil dat niet? Journaliste Ronneke van der Genugten geniet van deze droombaan. Gelukkig deelt ze die bevindingen nu ook dagelijks met ons op VROUW.nl!