Nieuws
51415
Nieuws

Verrassing voor Harry

— Totaal overvallen leek tv-makelaar Harry Mens gistermiddag in hartje Amsterdam. Vele tientallen familieleden en vrienden zongen hem bij binnenkomst in Café in the City bij het Leidseplein toe, omdat hij 70 jaar was geworden. Het werd om meerdere reden een gedenkwaardige middag.

Marijke Helwegen en advocaat/politicus Theo Hiddema.

Marijke Helwegen en advocaat/politicus Theo Hiddema.

Marijke Helwegen en advocaat/politicus Theo Hiddema.

Marijke Helwegen en advocaat/politicus Theo Hiddema.

Een rel leek geboren, toen Harry Mens door dochter Sarah als verrassing werd meegeloodst naar de surpriseparty. De eerste tranen vloeiden al bij vertrek uit de Bollenstreek, omdat zijn nieuwe vriendin Juul Berbée die zijn oude vlam bleek te zijn uit zijn tienerjaren, niet meemocht. „We hebben haar nog nooit ontmoet, dus ook niet uitgenodigd”, luidde de verklaring van andere dochter en organisatrice van de surpriseparty Marlous. Zij gaat door het leven met superondernemer Michiel Mol, wiens vader Jan Mol een appartement heeft in Trump Tower in New York van de Amerikaanse president Donald Trump. Michiel lanceerde net een nieuwe zoete drank van wodka en caramel die hij had opgedaan in de bekende club 55 in Saint-Tropez: Caramol.

Harry die zich omringd wist door tal van vrienden en zakenrelaties van zijn tv-programma Business Class liet keukenkoning Jan Tieleman zijn nieuwe vriendin Juul meteen per auto halen. Zij werd enthousiast en emotioneel welkom geheten door hem. Echter, ook alle voorgaande vrouwen waren aanwezig. Zanger Gerard Joling ad rem: „Ik wilde je vrouw feliciteren, maar wist niet welke. Ik heb hen daarom allemaal maar een zoen gegeven.”

Ondertussen zorgden het Rosenberg Trio en de uit Saint-Tropez ingevlogen vermaarde dj Niko de muziek. Advocaat Theo Hiddema, nummer twee op de lijst voor Forum voor Democratie van Thierry Baudet: „Het wordt een dolle middag. De alcohol vloeit al vroeg, dus ongelukken zitten eraan te komen.” Hij meldde zijn toga nooit aan de wilgen te zullen hangen. „Ik sta als advocaat midden in de realiteit van het leven. Vanuit de praktijk kan ik met mijn wapperende toga de Tweede Kamer vertellen wat er echt in Nederland aan de hand is.”

Voormalig eigenaar van de Fletcher Hotelgroep Chris Luken kwam met het nieuwtje dat hij naast het Olympisch Stadion een Twin Tower hotel aan het bouwen is met 309 kamers. „Een internationale keten gaat het management doen. Het hotel krijgt bronzen stenen en gaat halverwege 2018 open. Ik ga terug van 73 naar één hotel à la Okura”, grapte Luken.

Het bleef nog lang onrustig in Amsterdm. Maar gezellig was het zeker. Never a dull moment!