Nieuws
541361
Nieuws

Lesbisch huwelijk voor Pip Pellens?

Actrice Pip Pellens, Wiet van Houten in GTST, wil op tv trouwen met haar vrouwelijke soapliefde. Met haar vriend op de eerste rij.

Een nieuw seizoen van de soap gaat vanavond van start. Wiet is in een luchtballon beland met een voor haar onbekend heerschap. Waarom, dat wordt snel duidelijk, belooft de actrice op 100%NL.

Het karakter van Pip heeft de afgelopen jaren heel wat meegemaakt. Ze deed een zelfmoordpoging, was aan de drugs, aan de drank, veroorzaakte een schietpartij op de bruiloft van Nina en Noud en zat in een tbs-kliniek.

Pip is als Wiet nu biseksueel. "Ik zou wel graag een vrouwelijk homohuwelijk willen, een lesbisch huwelijk lijkt me leuk." Het is in Neerlands langstlopende soap net uit met haar geliefde Anna. Maar als dat goedkomt zou Pip een ring om haar vinger willen.

Haar vriend Pim, met wie Pip binnenkort te zien is in de RTL-show Dance Dance Dance, moedigt haar aan: "Ik zit front row." Het zou het tweede homohuwelijk worden in Goede Tijden, Slechte Tijden; eerder gaven Lucas (Ferry Doedens) en Menno (Dave Mantel) elkaar het jawoord.