Nieuws
542168
Nieuws

Horen, zien en meepraten: tv tip

Misbruikte studenten en moordende bejaarden

GEEN - Het is duidelijk dat het televisieseizoen 2015/2016 langzaam maar zeker op gang komt. Nieuwe programma’s worden aangekondigd, maar ook veel vertrouwde series worden geprolongeerd. Vandaag kunnen de miljoenen vaste kijkers van Flikken Maastricht zich opmaken voor een nieuwe reeks.

Met daarbij een feestje in aantocht: op 6 oktober staat de 100e aflevering op de planning. Schietgrage geldtransportovervallers, kunstenaars die over lijken gaan, corrupte wethouders, misbruikte studenten, grote drugsdealers, moordende bejaarden en internationaal opererende juwelendieven. Het bestrijden van zware criminelen blijkt in dit seizoen ook persoonlijke gevolgen te hebben. In deze nieuwe reeks worden gastrollen gespeeld door onder anderen Cees Geel, Marjolein Keuning, Derek de Lint, Celine Purcell en Tim Haars.

NPO 1, 20.30 UUR

Over Ronneke

Televisiekijken, boeken lezen en naar muziek luisteren als dagelijkse job. Wie wil dat niet? Journaliste Ronneke van der Genugten geniet van deze droombaan. Gelukkig deelt ze die bevindingen nu ook dagelijks met ons op VROUW.nl!