Nieuws
542683
Nieuws

Trouwtips

De 5 signalen dat hij een aanzoek gaat doen

GEEN - De man op z’n knieën, de mooie woorden en de prachtige ring: een aanzoek is iets waar vele vrouwen van dromen. De meeste dames zien het moment van een huwelijksaanzoek niet aankomen en voelen zich vaak verrast. Geweldig natuurlijk, maar als je toch benieuwd bent of je vriend eindelijk dé vraag gaat stellen, dan zegt trouwexpert Sarah Glasbergen op de volgende signalen te letten.

1. Wat is hij toch zenuwachtig…

Het valt hem misschien niet zo op, maar jou wel! Lijkt je vriend de laatste tijd wat nerveuzer? En doet hij overdreven nonchalant, ga hem dan vooral niet ondervragen. Probeer zelf zo normaal mogelijk te doen, want niks is zo zonde als een verrassing die te vroeg uitkomt.

2. Geen gat meer in zijn hand

Niet alleen vrouwen, maar ook mannen kunnen onzin aankopen doen. Stuur je man eens om boodschappen te doen en in één keer heb je een levensvoorraad aan snoep. Merk je dat je vriend minder is gaan uitgeven, dan is het mogelijk dat hij aan het sparen is voor een bruiloft.

3. Je sieraden zijn een stuk interessanter

Vaak lijkt het alsof mannen blind zijn als je iets nieuws aan hebt of je haar hebt geknipt. Toch toont je vriend nu in een keer wel interesse en dit keer in je sieraden! Verdacht toch? Vooral als hij vraagt naar je ringvoorkeuren…

--

Lees ook het vorige artikel van Sarah Glasbergen: 'Cocktails op je mooiste dag'

--

4. Complimentjes

Je vriend lijkt ook een stuk liever. Plotseling is hij heel dankbaar voor alles wat je doet en de complimenten blijven komen. Super leuk, maar ook héél verdacht! Misschien doet hij wel iets liever, om zeker te weten dat je ’ja’ zegt?

5. Schoonouders

Een relatie hebben is fijn, maar de schoonouders die er soms bijkomen iets minder. Je vriend vindt familiebezoeken vaak 'wel oké', maar nu lijkt hij wel er naar uit te kijken om naar je ouders gaan. Misschien wil hij een bepaalde vraag aan je ouders stellen?

 

Sarah Glasbergen

is oprichtster van de trouwsite ThePerfectWedding.nl. Zij geeft tips, adviezen en leuke ideetjes voor het plannen van je bruiloft. Kijk voor een volledig overzicht van haar trouwtips en adviezen op de pagina Trouwen.

Heb jij een vraag voor Sarah? Stel die dan via oproep@vrouw.nl!