Nieuws
542991
Nieuws

Horen, zien en meepraten: tv tip

En dan ontdek je zijn seksverslaving

GEEN - Het gaat gelukkig weer wat beter met de crisis. Maar deze is nog zeker niet beslecht. Dit jaar vielen zelfs grote ketens om, een teken aan de wand. Voor veel Nederlanders schijnt er voorzichtig weer licht aan het eind van de crisistunnel, maar helaas verkeren nog veel mensen in financiële malaise.

Martijn Krabbé komt weer in actie voor hen die het hoofd niet boven water kunnen houden.  In de eerste aflevering van Uitstel van Executie helpt de presentator Martijn Elly Bezuur. Op 19 oktober 2014 hoort zij het ergste nieuws denkbaar: haar man heeft zelfmoord gepleegd. En alsof dit niet vreselijk genoeg is, blijkt dit tevens het begin van een financiële nachtmerrie. Vanwege zijn seksverslaving heeft haar man enorme schulden gemaakt waar Elly niets vanaf wist.

RTL 4, 20.30 UUR

Een moreel dilemma: is dit programma er echt op gericht mensen te helpen, of zijn de makers op zoek naar de meest tragische verhalen waarmee ze goede kijkcijfers kunnen scoren?

Over Ronneke

Televisiekijken, boeken lezen en naar muziek luisteren als dagelijkse job. Wie wil dat niet? Journaliste Ronneke van der Genugten geniet van deze droombaan. Gelukkig deelt ze die bevindingen nu ook dagelijks met ons op VROUW.nl!