Nieuws
544652
Nieuws

FOX Sports pakt probleem aan

FOX Sports werkt hard aan de verbetering van FOX Sports GO, zo laat de betaalzender weten. Het afgelopen weekeinde werkte de internetdienst niet bij iedereen vlekkeloos.

„Door de groeiende populariteit en het steeds intensievere gebruik van FOX Sports GO hebben we onlangs een overstap moeten maken naar een nieuw digitaal platform, waarbij ook de website en alle apps zijn vernieuwd. Dat is een complexe migratie met tal van technische uitdagingen. Het afgelopen weekend hebben 70.000 mensen zonder problemen een FOX Sports live stream bekeken, maar helaas hebben er ook een aantal mensen problemen ervaren”, erkent een woordvoerder van FOX Sports.

„Ten opzichte van het totaal gaat het dan weliswaar om een beperkt aantal, maar elk probleem is er een teveel. Er wordt heel hard aan gewerkt om alles op te lossen. Sommige issues hebben nu eenmaal wat meer tijd nodig, omdat er een hele keten van externe factoren en partijen van invloed zijn. Het merendeel is inmiddels opgelost en de optimalisatie zal de komende weken onder hoge prioriteit verder zijn beslag krijgen”, belooft de zegsman.