Nieuws
544917
Nieuws

Oproep

Bleek jouw vakantieliefde echte liefde?

Inmiddels zit de zomervakantie er alweer bijna op voor de meesten en wellicht heb je daar wel een hele leuke vakantieliefde aan over gehouden. In de zomer flirten we nou eenmaal meer en voelen we ons sexier, maar  houden we er ook echt een blijvende relatie aan over?

Last van zomerkriebels?

Wij vrouwen staren ons suf in de zomer, heerlijk al dat mannelijk schoon in weinig kleding. Die zomerkriebels komen maar door één ding: de zon! Zonlicht maakt namelijk vitamine D aan en dit helpt weer bij de aanmaak van, jawel, endorfine, het gelukshormoon. Dat betekent iedere zomer weer  veel goeds! En hierdoor leiden de onschuldige flirts zelfs vaker tot onstuimige seks.

Maar wat als je vakantieliefde, echte liefde blijkt…

Maar al die onschuldige flirtsessies kunnen ook heel anders uitpakken: een heerlijke vakantieliefde! Meestal weer thuis aangekomen, heeft die knapperd vaak zijn charmes al verloren. Maar wat doe je als het echte liefde blijkt te zijn?

Ben jij al jaren gelukkig samen met je vakantieliefde? En hoe is dit dan bij jullie gegaan? VROUW is benieuwd naar je verhaal! Mail naar [email protected] o.v.v. ’Vakantieliefde’