Nieuws/Binnenland
545276
Binnenland

Praat mee

Wat zijn jouw flirttips?

Na je veertigste op de versiertoer: lukt dat nog? Onze redacteur Marjolein (in het echt al eeuwen onder pannen) zocht het uit en dook het nachtleven in. Wat zou jij voor flirttips geven aan Marjolein?

"We zitten naast elkaar, op een bankje onder de warmtelamp van het terras. Het is drie uur 's nachts, de zomerse lucht is behoorlijk afgekoeld. Ik staar een beetje verloren in mijn glas tonic. Hoe verantwoord, maar dat was de opdracht: uitgaan tot in de kleine uurtjes. Én een telefoonnummer scoren van een wildvreemde man. Daar kun je niet te veel alcohol bij gebruiken. Instorten en onder de wol kruipen rond een uur of één was geen optie."

Niet zo kieskeurig

"Kun je na je veertigste nog echt uitgaan en lig je dan ook nog een beetje in de markt, luidde de vraag van de redactie. Of ik dat maar eens even wilde uittesten op een 40+feest. Ik belde meteen hartsvriendin Marieke, mijn blonde sportieve tegenpool en soulmate vanaf mijn zestiende. Marieke, die altijd overal voor in is. Hiervoor ook, natuurlijk. "Ben wel bang dat we alleen nog scoren bij gescheiden zestigers met overgewicht", zei ze opgewekt, "want die zijn niet meer zo kieskeurig." Van je vriendinnen moet je het hebben…"

Benieuwd hoe het Marjolein verging en of het haar lukte een telefoonnummer te scoren? Je leest het in onze nieuwste glossy, het septembernummer! Klik hier voor meer informatie.

Wat vind jij? Gaat flirten na je veertigste net zo gemakkelijk als vroeger? En wat zijn jouw beste tips om een man aan de haak te slaan? Praat mee!