Nieuws
545875
Nieuws

Mode

Dé stylingtips voor dames met witte benen

Wie deze zomer niet op vakantie is geweest en niet gezegend is met een snel bruinende huid zal het vást herkennen: die enorme tegenzin om je in een jurkje te hijsen door die vreselijke, spierwitte benen. Maar geen zorgen! Want met deze handige stylingtips wordt het nét iets minder erg om op een hete zomerdag met melkflesjes over de boulevard te paraderen.

Hagelwitte benen of niet: ook dames zónder bruine teint trekken maar al te graag dat zwierige jurkje uit de kast. Tóch blijft het vervelend als je vriendinnen in een mum van tijd een prachtige zomergloed hebben en jij - op knalrood na - nooit echt een kleurtje krijgt.

Met deze handige stylingtips kun je de aandacht voor je bleke benen afleiden en wordt het dragen van een rokje of jurkje nét wat leuker!

Tip 1: Ga voor zachte kleuren

Wie de zomer door moet komen met melkflessen staat misschien niet te springen om met blote benen de deur uit te gaan. Toch is er een manier om ze niet extra te laten opvallen. Zo kun je kleuren als wit, zwart en geel het beste vermijden. Ga in plaats daarvan voor poederroze of babyblauw om je benen toch nét wat gekleurder te laten lijken.

Tip 2: Kies een opvallend printje

Niet de deur uit willen in een jurkje, omdat je het idee hebt dat je met je reflecterende benen als stoplicht fungeert? Haal dan de drukke printjes uit de kast. Hoe opvallender, hoe beter! Zo wordt de aandacht van je benen afgeleid en kijken ze eerder naar wat voor fantastisch, zomers jurkje je uit de kast hebt getrokken.

Tip 3: Draag platte schoenen

Als je je stiletto's aantrekt, zullen je benen langer lijken en zorg je er meteen voor dat mensen zich sneller op je benen focussen. En dát wil je natuurlijk niet! Laat die killer heels daarom maar liever staan en ga op die heuse blote benendagen op platte schoenen je dag tegemoet.