Nieuws
547482
Nieuws

Realityserie voor kickbokser Nieky

De Nederlandse kickbokser Nieky Holzken is de hoofdpersoon in zijn eigen realityserie. Dit maakte producent Just Productions zaterdag bekend nadat de sportman uit Helmond in Las Vegas de Glory-wereldtitel op zijn naam schreef. GLORY is het grootste kickboksgala ter wereld en het is de tweede keer dat de Helmonder de titel wint

De reality-soap begint als Nieky zich in Helmond voorbereidt op het Kickboksgala GLORY en volgt Nieky in zijn droom om zijn titel als wereldkampioen te heroveren. De Helmonder staat al van jongs af aan in de ring en krijgt al snel de bijnaam 'The Natural' omdat men hem een echt natuurtalent vindt.

In de soap zien we Nieky met zijn trainer en schoonvader Sjef Weber, die in het dagelijks auto's verkoopt. Samen gaan ze voor de volgende stap: wereldkampioen worden in het regulieren boksen. De camera's zullen ook het gezinsleven van de topsporter volgen. De zoon van Nieky en zijn vrouw Nathalie, de 8-jarige Geraldo, is ook al druk aan het oefenen met kickboxen.

Producent Just Productions maakt nog niet bekend op welke zender de soap uiteindelijk te zien zal zijn. Wel hebben de zenders ABC en Spike TV al interesse getoond in de reallifesoap. Aan Omroep Brabant vertelde Nieky zaterdag dat de serie aanvankelijk voor Nederland was bedoeld.