Nieuws
547616
Nieuws

In het nieuws

Als je huwelijksaanzoek wereldnieuws wordt: 'Ik hield het niet droog'

Stapelgek is Kevin Wijns (24) op zijn bloedmooie vriendin Deborah Morales (22). Vandaar dat hij het huwelijksaanzoek aan haar heel speciaal wilde maken. En dat is gelukt, het moment was zo speciaal dat het even wereldnieuws werd. Een foto van het stel op het strand haalde de buitenlandse kranten.

Het is een aanzoek uit de boekjes geworden, eentje waar ieder meisje stiekem van droomt. ”Ik had er veel werk van gemaakt, we waren een weekeindje weg. Ik had een mooie hotelkamer geboekt en het bed versierd met rozenblaadjes. Daarna heb ik een koetsje geboekt, waar we champagne kregen en zijn we uit eten gegaan", vertelt Kevin VROUW.

 

 

Uiteindelijk nam Kevin zijn meisje mee naar het strand in de Belgische kustplaats Oostende. Het paar komt uit het Limburgse Opglabbeek en was nooit eerder in Oostende geweest. Als verrassing had de aanstaande bruidegom fotograaf Nick Decombel geregeld die het moment van aanzoek zou fotograferen.

Als de ondergaande zon het paartje in een perfecte gloed zet, gaat Kevin op zijn knieën en vraagt hij zijn grote liefde Deborah ten huwelijk. Op de foto is te zien dat Deborah in tranen uitbarst.

 

Kevin: ”Het was een totale verrassing voor haar. We kennen elkaar nog niet zo heel lang, pas 11 maanden, maar we wonen wel al samen. Dat is snel gegaan. We kennen elkaar uit een danscafé, ik vond haar gelijk leuk.”

Deborah zag het aanzoek al een beetje aankomen, vertelt ze. "Hij deed zo geheimzinnig en er waren zoveel verrassingen. Ik dacht dat het wel eens zou kunnen gebeuren.  We hebben er soms ook wel ook wel over gesproken, over trouwen. Dat we pas elf maanden samen zijn maakt niet uit, het is de liefde die telt. Hij had goed zijn mond gehouden, ik ben vrij nieuwsgierig, maar ik heb niks uit hem gekregen."

Huilen

Deborah reageerde behoorlijk emotioneel toen Kevin haar vroeg. "Ik moest huilen, ook toen ik daarna mijn ouders belde hield ik het niet droog."

Mensen op Facebook hadden nog wel even gevraagd waarom ze haar tas niet had neergezet voor de foto. "Het ging gewoon allemaal heel spontaan. Ik stond echt te trillen op mijn benen, dan weet je niet meer wat je moet doen. Ik dacht er echt niet aan om mijn tas neer te zetten op dat moment."

27.000 likes

De foto heeft intussen al ruim 27.000 likes, tot in het buitenland aan toe. ”Volgens jaar augustus gaan we trouwen”, vertelt Kevin trots. Voor dat feest gaan we alles samen organiseren."

 

Op de vraag of hij romantisch is, weet hij niet zo goed antwoord. Dan verlegen stamelend: ”Ik denk het wel ja."    Nog meer romantische aanzoeken: