Nieuws
547617
Nieuws

Video

Man verrast zijn vrouw met babynieuws

Is het normaal gesproken de vrouw die haar man verrast met babynieuws, in deze video gaat het nét even iets anders. Papa Sam weet zijn geliefde Nia op een heel bijzondere manier te verblijden met de komst van hun derde kindje. Wát lief!

Met een zoon en een dochter is het gezin van Nia en Sam nog niet compleet dus probeert het koppel al een tijdje een derde kindje op de wereld te zetten. Toen Nia onlangs tussen neus en lippen door vertelde dat ze twee weken over tijd was, ging het vaderhart van Sam sneller kloppen. Zijn vrouw dacht dat het loos alarm was, maar Sam liet het er niet bij zitten en nam de proef op de som.

Zwangerschapstest

Sam kocht een zwangerschapstest en wist op een bijzondere manier te achterhalen dat zijn geliefde inderdaad in verwachting is van hun derde kindje. "Om te voorkomen dat de kinderen wakker worden, spoelt mijn vrouw de toilet 's nachts niet door, waardoor ik dus 's ochtends heel eenvoudig een test kon doen", legt hij uit.

Door het dolle heen

Sam was door het dolle heen bij de heugelijke ontdekking en hij was niet de enige. Hoewel Nia in eerste instantie dacht dat het ging om een flauwe grap van haar echtgenoot, kan haar geluk niet op als ze in de gaten krijgt dat ze écht in verwachting blijkt te zijn.

Bekijk ook deze video's:

Bekijk ook deze video's: