Nieuws
547628
Nieuws

Caitlyn Jenner boeit kijkers niet

Caitlyn Jenner verwachtte flink te scoren met haar realityserie 'I am Cait'. Maar de ster die tot voor kort als Bruce Jenner door het leven ging, verloor deze week de helft van haar kijkers.

Caitlyn Jenner had verwacht dat ze met haar nieuwe realityserie I am Cait heel wat kijkers zou trekken, maar volgens RadarOnline vallen de kijkcijfers Caitlyn vies tegen.

"Caitlyn baalt heel erg van de cijfers en ze wil er momenteel liever niet met iemand over praten", vertelt een bron. "Niet eens met haar familieleden." Volgens de website verloor Caitlyn, die tot voor kort als Bruce Jenner door het leven ging, deze week de helft van de kijkers met haar serie.

Volgens de website is dit overigens niet het enige waar Caitlyn meezit. Ze zou in de afgelopen week veel kritiek hebben gekregen van andere transseksuelen. Toch wil de realityster wat dit betreft niet bij de pakken neer gaan zitten. Ze is deze week gewoon actie gaan voeren voor The Human Rights Campaign. "Al de kritiek doet haar pijn, ze heeft haar vrienden bij de HRC gevraagd om haar te helpen met haar imago", aldus een bron.

"Caitlyn wil zelf heel graag wat bijdragen, iets betekenen voor mensen. Dat is echt zo en niet alleen voor haar serie."