Nieuws
547704
Nieuws

'Spice Girls reünie zonder Victoria'

Victoria Beckham laat Spice Girls barsten

De Spice Girls zijn bezig met het plannen van een grote reünie tour. Maar Victoria 'Posh' Beckham voelt niets voor de reünie en vertikt het om mee te werken.

De Spice Girls zijn bezig met het plannen van een grote reünie tour volgend jaar. Het is dan precies twintig jaar geleden dat hun eerste single Wannabe uitkwam. Volgens The Sun zal de groep alleen niet helemaal compleet zijn, Victoria zal namelijk ontbreken bij de concertreeks.

Mel B, Mel C, Geri Halliwell en Emma Bunton zouden vorige maand hebben besloten om weer op tournee te gaan. Volgens The Sun zullen de vier zangeressen binnenkort beginnen met het plannen van de tour. Er staan gesprekken met concertorganisatoren op het programma, ook moet er een nieuw management aangesteld worden.

Victoria Beckham, die zich in 2012 nog wel voegde bij haar collega's voor een optreden tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen, zou het nu te druk hebben voor een reünie.

Een bron laat The Sun weten dat Mel B vorige maand naar Londen is gekomen om met de drie anderen te overleggen. "Ze zijn een reünie overeengekomen. Daar zullen ze alle vier waarschijnlijk zo'n tien miljoen pond mee verdienen."

Resoluut

Volgens de insider staan Geri, Emma, Mel B en Mel C meer dan open voor een reünie met Victoria. "Maar zij is resoluut, ze weet nu dat het doorgaat maar heeft geweigerd mee te doen. Ze wenst de meiden veel succes", weet de ingewijde. "Ze heeft het veel te druk met haar eigen modelabel en haar gezin."

De bron vertelt ook dat Mel B de drijvende kracht is achter de reünie. Het X Factor-jurylid en Victoria zouden niet veel contact meer hebben. "Mel B wil deze reünie al heel lang. Ze wilde het niet af laten ketsen door Victoria die niet mee wil doen."