Nieuws
547705
Nieuws

Ontroerend

Moeder verrast adoptiedochter op bruiloft met 20 jaar oude brief

Soms kom je van die video's tegen waar de liefde vanaf spat. Dit is er zeker zo een! Brooke staat op het punt om te gaan trouwen als haar adoptiemoeder haar verrast met een aandoenlijke brief de ze twintig jaar geleden schreef toen ze haar dochtertje voor het eerst in de armen sloot. Pak de zakdoeken er maar bij!

Haar adoptieouders hadden de kleine Brooke nog maar net geadopteerd of hun hart stroomde al over van liefde. Moeder Sherry wilde niets liever dan haar dochtertje laten weten hoe ontzettend blij ze met haar is. Dit deed ze echter op een wel heel bijzondere manier. Op een stukje van haar eigen trouwjurk schreef ze een ontroerende brief. Een brief die ze meer dan twintig jaar bewaarde.

Ontroerende brief

De bruiloft van Brooke was voor moeder Sherry hét perfecte moment om haar dochter te verrassen met de kostbare brief. "Ik dacht dat het bijzonder zou zijn voor Brooke als ze de brief op haar trouwdag zou lezen", vertelt haar moeder.

Bijzonder was het zeker. Brooke was compleet overdonderd door de liefdevolle brief. "Ik heb mijn moeder er nooit gehoord. Ik was sprakeloos en voelde me erg geliefd. Wat een bijzondere verassing", vertelde de kersverse bruid geëmotioneerd.

Droog houden

Filmmakers legden het bijzondere moment tussen moeder en dochter vast, maar ook de bruiloftsgasten van het echtpaar waren getuigen van de familiegebeurtenis. En er was dan ook niemand in de zaal die het droog kon houden bij dit ontroerende moment én wij moeten eerlijk bekennen: ook wij konden het niet droog houden.

Bekijk ook: