Nieuws
547736
Nieuws

Nieuw album Dr Dre online

Fans lyrisch over plaat Dr. Dre

De nieuwe plaat Compton: A Soundtrack van  Dr. Dre is sinds vannacht te beluisteren. Op sociale media reageren fans veelal positief op de comeback.

Fans van Dr. Dre hebben er ruim vijftien jaar op moeten wachten maar de plaat is eindelijk uit.

De nieuwe plaat  Compton: A Soundtrack is sinds vandaag uit op iTunes en Apple Music.

The wait is over. #COMPTON out now Get it on @AppleMusic http://t.co/FZsGDTUyai— Dr. Dre (@drdre) 7 augustus 2015

Veel fans van de voormalige N.W.A.-ster gingen vannacht de sociale media op om hun mening te uiten over Dre's werk.

Zo reageert rapper Sticks van de rapformatie Opgezwolle enthousiast op de plaat. " Dit soort gesprekken is de beauty van muziek", tweet hij.

Voorspelt een fan dat de plaat voor problemen gaat zorgen op internet. "Dr Dré gaat morgen Spotify laten ontploffen. Ik doe mee!", is te lezen op twitter.

En schrijft een ander dat het 16 jaar wachten op de plaat zeker de moeite waard was. "Dit was zeker te weten 16 jaar wachten waard. En Eminem laat even horen wie de beste rapper is! BAM"

Film

Het album is geïnspireerd op de aankomende film Straight outta Compton. Dr Dre is een van de producers van de film, die gaat over de band N.W.A. De groep bracht in 1988 het legendarische album uit waarnaar de film is genoemd.

Dre werkte voor het album samen met collega's als Kendrick Lamar, Snoop Dogg en Eminem.

 

Dit soort gesprekken is de beauty van muziek. #dreday #compton https://t.co/D5lNAAgM28 — Sticks (@sticksFTG) 7 augustus 2015

Dr Dré gaat morgen Spotify laten ontploffen. Ik doe mee! #Compton — Janton van Hemert (@djeetie) 6 augustus 2015

Dit was zeker te weten 16 jaar wachten waard. En Eminem laat even horen wie de beste rapper is! BAM #Compton #DrDre pic.twitter.com/dpLZMZLuSm — ☆☆ ADHDennis ☆☆ (@archatoz) 7 augustus 2015