Nieuws
547747
Nieuws

Kei-week, voorproef op studentenleven

Nog even en een nieuwe lichting studenten duikt weer in de boeken. Om alle nieuwe leerlingen in het studentenleven in te wijden, organiseert Groningen de jaarlijkse KEI-week (Kommissie Introductie Eerstejaars). Een uitgelezen kans om kennis te maken met het Groningse studentenleven. En zeg nou zelf; het studiejaar beginnen met een feestje, dan kan toch niets meer fout gaan?

Van maandag 10 tot en met vrijdag 14 augustus worden in het kader van de KEI-week - een van de grootste introductieweken in Nederland - allemaal activiteiten en evenementen georganiseerd. Dit om de nieuwe generatie Groningse studenten, de groentjes, op een feestelijke wijze kennis te laten maken met de stad en met elkaar. In willekeurig ingedeelde KEI-groepen zullen de studenten langs activiteiten trekken. Die variëren van informatieve evenementen over de RUG en de Hanzehogeschool, presentaties van de talloze studenten(sport)verenigingen tot een feestelijke parade door de binnenstad en natuurlijk knallende feesten op de Grote Markt en in het Stadspark.

Eindfeest

 De KEI-week wordt afgesloten met het eindfeest in MartiniPlaza met optredens van topartiesten als Mr. Polska, Dirtcaps en Feest DJ Ruud. Het thema ’KEI is your Key’ laat zien dat de KEI-week de sleutel is tot een geslaagde studententijd.

De introductie-/feestweek gaat op maandag 10 augustus van start met ’The Grand Opening’ op de Grote Markt, met optredens van onder andere Kenny B.

www.keiweek.nl