Nieuws
547757
Nieuws

Ed Sheeran vervangt Justin Bieber

Justin moest zijn optreden in Engeland deze maand afzeggen vanwege 'onvoorziene omstandigheden. Ed Sheeran neemt nu zijn taak over.

Justin Bieber zou eind deze maand voor het eerst sinds twee jaar een optreden geven in Engeland op het Fusion Festival in Birmingham, helaas moest Justin zijn show plotseling afzeggen. Gelukkig voor de organisatie van het festival is Ed Sheeran zo aardig om zijn agenda leeg te maken en in te vallen voor zijn collega, meldt Daily Star.

"Ik zei eerder dat Wembley voorlopig mijn laatste optreden in Engeland zou zijn, maar mijn vriend moest een show afzeggen op een festival, dus ik val op het laatste moment voor hem in", aldus Ed (24) via Twitter. "Het gaat om het Fusion Festival en het valt op 28 augustus. Dit is echt de laatste show van mijn X Tour in Engeland."

Damien Sander, organisator van het liefdadigheidsevenement, laat Daily Star weten heel blij te zijn met de hulp van Sheeran. "Dit is een heel mooi gebaar van deze geweldige kerel. Ed heeft deze festivaldag gered, we zijn hem voor eeuwig dankbaar."

Justin (21) moest zijn optreden afzeggen vanwege 'onvoorziene omstandigheden'. Daarmee stelde de Canadese zanger heel wat fans teleur. Bieber liet via Twitter weten dat het hem spijt en dat hij het binnenkort goed zal maken met zijn fans. Ook schreef hij dat hij verwachtte dat de Britse pers hem stevig aan zou pakken na zijn mededeling. "Dat hoort nou eenmaal bij deze baan. Ik hou altijd van jullie en ik maak het goed", sloot Justin af.